GİZLİLİK
Hesabınızı ve verilerinizi silme
Hesabınızla ilişkili kişisel verilerin silinmesini güvenli biçimde başlatabilirsiniz.
Hesabınıza erişebiliyorsanız
Hesabınıza Google, Facebook veya kullanıcı bilgilerinizle giriş yapın. Ardından Güvenlik ve hesap verileri bölümünde Hesabımı kalıcı olarak sil seçeneğini kullanın.
Hesabınıza erişemiyorsanız
İletişim formundan, hesabınızda kayıtlı e-posta adresini ve konu olarak “Veri silme talebi” ifadesini gönderin. Hesap sahipliği doğrulandıktan sonra talebiniz işleme alınır.
Silme işleminin kapsamı
Profil, e-posta, sosyal hesap bağlantıları, bildirimler ve özel hesap verileri silinir. Topluluk bütünlüğünü korumak amacıyla yayımlanmış soru ve cevaplar kişisel bilgilerden ayrılarak “Silinmiş kullanıcı” adıyla tutulabilir.